Εληνικές τσόντες!!

?Ανειδίκευτος γιατρός γυρίζει ταινίες πορνό στην Αθήνα! Απίστευτο και όμως αληθινό! Με την υπεροχή που δίνει η γνώση, αλλά και τα ευρωπαϊκά γονίδια που διαποτίζουν τον οργανισμό του και τον κάνουν χαρισματικό στο σεξ, ο Dr. Ντίνος (όπως αυτοπαρουσιάζεται) πρωταγωνιστεί σε ταινία πορνό ελληνικής παραγωγής! Ο 38χρονος γιατρός (ο? νέος Γκουσγκούνης!) που έχει κάνει σπουδές -όπως μας λέει ο ίδιος- σε πανεπιστήμιο της Γαλλίας πρωταγωνιστεί στην ταινία «Αθλήτριες, σεξ και ντόπα» υποδυόμενος τον εαυτό του, έναν λειτουργό του Ιπποκράτη, δηλαδή.
«Σπούδασα Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Rene Descartes στο Παρίσι και στη συνέχεια στο κρατικό Πανεπιστήμιο της Λιέγης στο Βέλγιο. Εχω μετεκπαιδευτεί στο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών όπου έκανα και το διδακτορικό μου. Εχω γράψει ένα βιβλίο με τίτλο ?Καρδιογενής κατάθλιψη?. Ολα αυτά είναι στο βιογραφικό, γιατί μετράνε πολύ». Μάλιστα, ο δρ Ντίνος (τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση της σελίδας) είχε μαζί του και τα απαραίτητα έγγραφα που να αποδεικνύουν του λόγου του το αληθές.

Πώς αντιδρά όμως η οικογένειά του που τον σπούδασε και αντί να τον βλέπει να κρατάει στηθοσκόπιο μαθαίνει ότι έγινε πρωταγωνιστής σε? τσόντες;

«Οι δικοί μου δεν έχουν πρόβλημα. Προέρχομαι από μια διεθνή οικογένεια, ο πατέρας μου είναι Μακεδόνας, ο παππούς μου είναι Αυστρο-Ούγγρος, έχουμε μια διαφορετική νοοτροπία. Φυσικά όταν έκανα την πρώτη μου ταινία, με ρωτούσαν θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία και την ασφάλεια του επαγγέλματος. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι κάθε είκοσι μέρες κάνουμε εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο για να είμαστε σίγουροι. Ομως θέλω να σας πω ότι είμαι προικισμένος, γιατί είναι θέμα γονιδιακό που το έχω κληρονομήσει από τον παππού μου. Το ρεκόρ μου είναι πέντε φορές τη μέρα. Μου αρέσει αυτό που κάνω, το γουστάρω
Η πρώτη του ταινία στην Ελλάδα ήταν ?Η τίμια γυναίκα του γιατρού? και η τοπ παραγωγή αυτή που κυκλοφορεί πρόσφατα ?Αθλήτριες Σεξ και Ντόπα?Ακόμα δηλώνει ότι είναι πολύ ?μάχιμος? στη δουλειά του και με την εμπειρία του από το εξωτερικό συνέβαλε στο ?ανέβασμα? του στάτους της ελληνικής τσόντας?

Αλλά τι τα θες κωλοεπάγγελμα, αφού και εδώ η κατώτατη αμοιβή 700 ευρώ είναι ! Ακόμα και την γενιά της G700 των πορνοστάρ έχουμε στην Ελλάδα!

Το πρωί γιατρός, το βράδυ πορνοστάρ! Ο 38άχρονος Ντίνος ή «Ντίνος ο γιατρός», όπως επιθυμεί να τον αποκαλούν, πρωταγωνιστεί σε σκληρά πορνό της ελληνικής εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών Σειρήνα, ενώ, κατά δήλωσή του, παράλληλα εργάζεται σε δημόσιο νοσοκομείο των Αθηνών με την ιδιότητα του χειρουργού. Περήφανος για τις επιδόσεις του και τη συμμετοχή του στα γυρίσματα μιλάει λίγες ημέρες πριν κυκλοφορήσει στην αγορά η νέα ταινία στην οποία συμμετέχει και έχει τον τίτλο «Αθλήτριες, σεξ και ντόπα».


Πώς πήρες την απόφαση να πρωταγωνιστήσεις σε μια ταινία πορνό;
«Γύρω στα 28 μου, δέκα χρόνια πριν, ένιωσα ύστερα από μια διαφορετική περίοδο στη ζωή μου την απόλυτη απελευθέρωση μέσα μου. Αυτό έγινε, αν και καθυστερημένα λέω τώρα, ύστερα από μια συντηρητική, θα τη χαρακτήριζα, πορεία. Τότε λοιπόν άρχισα να αναζητώ τρόπο να μπω στην ερωτική βιομηχανία. Ήμουν στις Βρυξέλλες και εκεί μου δόθηκε μια ευκαιρία και το έκανα για την εμπειρία».

Στη συνέχεια για δέκα χρόνια αφοσιώθηκες στις σπουδές σου στην ιατρική και εργάζεσαι ήδη σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο. Πώς, λοιπόν, στα 38 σου πήρες μια τέτοια απόφαση;
«Παρακολούθησα το φεστιβάλ πορνό που διοργανώθηκε στην Αθήνα και ξύπνησε μέσα μου η επιθυμία. Αναζήτησα τότε στο Διαδίκτυο εταιρείες στις οποίες θα μπορούσα να απευθυνθώ και βρήκα την ελληνική εταιρεία παραγωγής πορνό».

Είχε γίνει δηλαδή ζητούμενο σ’ εσένα να λάβεις μέρος σε μια ταινία πορνό;
«Ναι, το αναζητούσα. Ήταν στόχος ο οποίος είμαι πολύ χαρούμενος που εκπληρώθηκε και νομίζω ότι άργησα να το κάνω».

Όταν πήρες την απόφαση την πρώτη φορά, ενημέρωσες την οικογένειά σου;
«Ναι. Απόρησαν, αναρωτήθηκαν, απογοητεύτηκαν, αλλά τελικά συμβιβάστηκαν με τα δικά μου θέλω και τις επιθυμίες μου».

Δυσκολεύτηκες σε κάποια σκηνή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία;
«Δυσκολεύτηκα, ομολογώ, κάποια στιγμή όταν έπρεπε να κάνω μια ερωτική σκηνή, αρκετά σκληρή, με μια δεκαοκτάχρονη. Εκεί αντιμετώπισα πραγματικά τον εαυτό μου και τις αρχές μου!».

Είσαι μόνος στην προσωπική σου ζωή αυτή την περίοδο;
«Ναι, είμαι μόνος».

Πιστεύεις ότι μετά την κυκλοφορία της ταινίας πορνό στην οποία συμμετέχεις μπορεί να βρεθεί η γυναίκα που θα σε εμπιστευτεί;
«Αυτό είναι σε συνάρτηση με το πρόσωπο. στερα από συνεννόηση και μια εκ βαθέων συζήτηση μπορεί να καταλάβει».

Πώς αντέδρασαν οι φίλοι σου όταν τους ανακοίνωσες τη νέα σου δραστηριότητα;
«Ευχαριστήθηκαν, απ ό,τι φαίνεται, γιατί διαπίστωσαν ότι έχω κοινωνικοποιηθεί και ενταχθεί πλήρως στην ελληνική πραγματικότητα μετά την πολυετή απουσία μου στο εξωτερικό για σπουδές».

Ποιο είναι το μεγαλύτερό σου προτέρημα;
«Η αφοσίωση».

Και την ώρα που γυρνάς μια σκηνή πορνό;
«Εκεί δίνω το 100% του εαυτού μου. Προσπαθώ να αποδείξω ποιος πραγματικά είμαι. Είμαι άνθρωπος με τον οποίο, αν σχετιστείς, κερδίζεις».

Ερωτικά το προτέρημά σου ποιο είναι;
«Η αντοχή! Σε μια σκηνή της ταινίας άντεξα σε γύρισμα 18 ώρες, πάντα έτοιμος. Σε αυτό με βοήθησε πολύ ο σκηνοθέτης Δημήτρης Σειρηνάκης».

Τι είναι αυτό που θα αρνιόσουν σε μια ερωτική σκηνή ακόμη και αν την απαιτούσε το σενάριο;
«Σεξ με ζώα! Και φυσικά, θα έλεγα όχι σε μια ομοφυλοφιλική σκηνή».

Ποιες είναι οι βλέψεις σου για αυτή τη νέα σου ιδιότητα, του πορνοστάρ;
«Να απελευθερώνομαι ολοένα και περισσότερο. και προσδοκώ τη γνήσια ερωτική συνεύρεση».

Οι αποδοχές σου είναι καλές;
«Είναι ικανοποιητικές, αλλά δεν το κάνω για τα χρήματα».

Πέρασε από το μυαλό σου ότι μπορεί να σε διαγράψει ο Ιατρικός Σύλλογος;
«Όταν η παράλληλη δραστηριότητα δεν με καθιστά λιγότερο συνεπή στις ιατρικές μου υποχρεώσεις, θεωρώ ότι είναι περιττό να μιλάμε για διαγραφή. Ο Ιατρικός Σύλλογος δεν ασχολείται με τις προσωπικές στιγμές του κάθε γιατρού… Δεν θα αρνηθώ την προσφορά μου σε κάποιον ασθενή γιατί θα έχω προτεραιότητα το πορνό».

Περιμένεις αντιδράσεις;
«Αντιδράσεις σποραδικές θα υπάρξουν. Τα προβλήματα του Ιατρικού Συλλόγου όμως είναι τόσο πολλά, που αυτό είναι δευτερεύον!».

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Κατηγορίες
Το ραδιόφωνο μας!
Radionext
Αρχείο
Ιστοσελίδες
meta